Новият сериал Викингите: Валхала с премиера по Нетфликс  съчетава история

...
Новият сериал Викингите: Валхала с премиера по Нетфликс  съчетава история
Коментари Харесай

Викингите се завръщат в сериала „Валхала“

Новият сериал " Викингите: Валхала " с премиера по Нетфликс  съчетава история и драма, с цел да опише завършения отпреди 1000 години, като се стартира с нахлуване против Англия , съобщи Ройтерс.

Действието стартира 100 години след края на хитовия сериал " Викингите ". Ключови са фигурите на  Лейф Ериксон, сестра му Фрейдис, принц Харалд.

" Беше необикновено да се потопим в легендата от тези саги, като я почистим и разкажем човешка история " - сподели пред Ройтерс артистът Сам Корлет , който е в ролята на Лейф.

Сериалът ще наблюдава Лейф и Фрейдис , които отпътуват за Категат за персонална вендета, само че бързо ги притеглят Харалд и крал Кнут в отмъщението за други викинги, убити в Англия. 

Морските фрагменти и кървавите борби са в обилие.

Запитан за продължаващата известност на " Викингите ", артистът Лео Сутер, който е  вролята на Харалд, отговори: " Все още приказваме за тях, нали? Те са създали изумителни неща. Крал Кнут образува Северноморската  империя,  Харалд е нечовечен боец, пресякъл Европа. Лейф свързва Европа и Америка. Така че подвизите им са исторически.  .. Те са митове на своето време. "
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР